Sioux City

Sioux City kortSioux City på Gran Canaria ligner de westernbyer, som vi kender fra klassiske cowboyfilm. Det er ikke underligt, for nogle af de største cowboyfilm er faktisk optaget i Sioux City. Det gælder ikke mindst En nævefuld dollars fra 1964, der er instrueret af Sergio Leone, og har selveste Clint Eastwood i hovedrollen.

Sioux City har alle de bygninger du kan forestille dig. Sheriffens kontor (med fængsel) ligger tæt på byens bank, og på den anden side af gaden ligger saloonen. Længere nede af hovedgaden ligger hotellet og til sidst kommer kirken. En bedemand er der naturligvis også…

Sioux City sherif

Hele byen ser lidt slidt ud, men det gjorde datidens westernbyer højest sandsynligt også. Der er til gengæld masser af liv i byen. I løbet af dagen er der forskellige shows med f.eks. bankrøverier, slåskampe og can can dans inde i saloonen. Der går også flere ‘indbyggere’ rundet i byen, så det er muligt at få taget et billede sammen med sheriffen.

Sioux City wanted

I udkanten af westernbyen er der nogle forskellige dyr, f.eks. køer, geder, hjorte, jordegern og forskellige krybdyr. Lidt udenfor byen ligger indianerreservatet, som dog er knapt så spændende.

Sioux City bank

Sioux City Gran Canaria

For børn med en lille cowboy i maven er Sioux City et spændende sted at være et par timer. De forskellige shows kører hele dagen, men showet på den store udendørs scene ligger normalt om eftermiddagen.

Sioux City ligger lidt nord for San Agustin, og kan nås med bil eller taxa. San Agustin er en ret stor ferieby med flere gode strande. Det mest populære familiehotel er det 4-stjernede Gloria Palace San Agustin.


Kort over Sioux City

Andre sider

Back to top button