Playa del Cura

Playa del Cura kortPlaya del Cura ligger på Gran Canarias varme og solrige sydkyst. Afstanden til den langt større ferieby, Puerto Rico, er kun nogle få kilometer.

Playa del Cura er en afslappet og harmonisk lille ferieby. Udover sandstranden, så er byens omdrejningspunkt det lille center midt i byen. Her ligger et supermarked, et par turistbutikker og et lille udvalg af barer, caféer og restauranter.

Se Bravo Tours rabatter på rejser til Gran Canaria.

Playa del Cura strand

Stranden i Playa del Cura
Playa del Cura har en 300 meter lang strand, der ligger foran feriebyens hoteller. Den østlige halvdel af stranden har finkornet lavasand. Her udlejes der solsenge og parasoller, ligesom der også er brusere til at skylle havvandet af kroppen.

Stranden ligger forholdsvis ubeskyttet, så på dage med vind fra syd og sydvest kan der være bølger og understrømme i vandet. Normalt holder en livredder dog øje med badegæsterne.

Playa del Cura center

Playa del Cura restaurant

Restauranter og natteliv
Bortset fra hotelrestauranterne, så ligger de fleste spisesteder i byens lille center. Udvalget er fint til en uges ferie, men ellers er der ikke langt til restauranterne i Puerto Rico.

Nattelivet er forholdsvis stille, men der ligger et par barer i centret, hvor man kan nyde en drink efter aftensmaden. Skal det være livligere, så ligger Puerto Ricos mange barer og diskoteker tæt på.

Playa del Cura Gran Canaria

Seværdigheder og aktiviteter
Der er ingen seværdigheder og aktiviteter af betydning i selve Playa del Cura. Der er dog rig mulighed for udflugter til nærliggende byer som Puerto Rico eller det maleriske Puerto Mogan.

Længere mod øst ligger nogle af Gran Canarias største attraktioner, som Palmitos Park og Aqualand. Dem går der direkte bus til fra Puerto Rico.

Aqualand
Aqualand

Læs mere om seværdigheder og aktiviteter på Gran Canaria her.


Se vores video fra Playa del Cura


Kort over Playa del Cura
Centrum af Playa del Cura ligger ved rundkørslen, som kan ses på kortet. Her ligger byens center, busstoppestedet og vejen ned til strandhotellerne. Stranden der ses nede til højre på kortet er den dejlige sandstrand Playa de Tauro.

Andre sider

Back to top button