Playa Taurito

Playa Taurito kortPlaya Taurito er en flot lille og stille ferieby på sydkysten af Gran Canaria. Den er nabo til den meget større ferieby Puerto Mogán, som ligger ‘lige rundt om hjørnet’ i den næste større dal.

Bebyggelsen i Playa Taurito følger den langstrakte dal, med enkelte hoteller højt oppe på bjergsiderne. Hotellet Taurito Princess er vores favorit. Gode værelser, dejligt pool-område og mulighed for all inclusive.

Byens centrum ligger i bunden af dalen, hvor der er et kæmpe poolområde, sportsfaciliteter, spillehal med bowling, små butikker og få caféer/restauranter. Alt sammen flot anlagt og vedligeholdt.

Playa Taurito strand

Stranden i Playa Taurito
Playa Tauritos strand er som i flere andre feriebyer menneskeskabt. Det er en mindre strand med mørkt lavasand og til tider lidt større sten. Afhængig af vind- og strømforhold kan stranden være mindre egnet for små børn.

Men så er det godt, at der er et kæmpe poolområde bag stranden. Poolområdet er åbent for alle, men mod betaling. Når man først er kommet ind er der fri leg i de store pools med saltvand og de mange vandrutsjebaner m.m.

Playa Taurito vandland

Restauranter og natteliv
De fleste restauranter ligger i forbindelse med hotellerne, men der er enkelte restauranter/caféer i den centrale del af byen. Nattelivet er begrænset til det, som hotellerne tilbyder.

Men de som ønsker et større udvalg af restauranter kan blot tage en taxa til nabobyen Puerto Mogán, hvor udvalget af gode restauranter er stort. Der er også lidt mere natteliv, men ellers kan det anbefales at tage til Puerto Rico (9 km), hvor der er et pulserende natteliv.

Playa Taurito Gran Canaria

Attraktioner og aktiviteter
Der er rige muligheder for at få bevæget kroppen i Playa Taurito. Tennis, squash, bowling og minigolf er nogle af mulighederne. Alt sammen relativt nyt og i god stand.

På stranden ligger også et dykkercenter, som tilbyder sportsdykkerkurser og snorkeludflugter, når vejret tillader det.

Hvis man gerne vil ud og opleve lidt, så ligger Gran Canarias flotteste by, Puerto Mogán, kun få minutters taxatur fra Playa Taurito og der er også busforbindelse til Puerto Rico, hvor der bl.a. er masser af shoppingmuligheder.


Med Bravo Tours til Gran Canaria
Bliv inspireret til din næste rejse


Se vores video fra Playa Taurito


Kort over Playa Taurito

Andre sider

Back to top button