• Arguineguin

  • Arguineguin

  • Arguineguin strandpromenade

  • Playa de la Jalilla

  • Arguineguin

  • Arguineguin

  • Arguineguin

  • Arguineguin

Arguineguin

Arguineguin kortArguineguin er den ældste bebyggelse på Gran Canarias sydkyst, men det bærer byen ikke længere præg af. Det var engang en lille fiskerby, men antallet af indbyggere er nu vokset til 3.500 og det primære erhverv er turisme, selvom der stadig er gang i fiskeriet i Arguineguin.

Byen er mest populær blandt nordmænd og her findes blandt andet en norsk skole, en norsk kirke, en norsk læge og et norsk sundhedscenter. Men man finder også en dansk bager (i Ancora centeret), en dansk slagter og flere danskejede restauranter.

Et populært hotel i Arguineguin er det flotte tre-stjernede Servatur Green Beach, der ligger lige ud til stranden. Gratis WiFi og parkering.

I øvrigt betyder Arguineguin ‘stille vand’ på det sprog som urbefolkningen på Gran Canaria, guancherne, talte for mange hundrede år siden.

Arguineguin strand

Strandene i Arguineguin
Der er flere strande i Arguineguin. Den største ligger i byens udkant, men naboen er desværre en ret ucharmerende cementfabrik. Bedre er det på den centralt beliggende strand, som er den mest populære strand i Arguineguin.

Der er dog også mulighed for at bade ved en af de kunstigt anlagte sandstrande ved de store hoteller. Disse strande er bedre beskyttet i mod bølger og man behøver ikke være gæst på hotellet for at benytte stranden.

Arguineguin

Restauranter og natteliv
Der er mange restauranter i Arguineguin. I selve byen er mange af restauranter små, og ved havnen serveres der naturligvis meget fisk. Som i de fleste andre feriebyer på Gran Canaria har Arguineguin et center og her ligger der også en del restauranter, caféer og barer.

Nattelivet er ret begrænset i Arguineguin, men der er dog enkelte barer som har åbent ud på natten.

Arguineguin

Attraktioner og aktiviteter
Den største attraktion i selve Arguineguin er fiskerihavnen, hvor der er auktion tidligt om morgenen.

Fra havnen går også de populære turbåde til Puerto Rico, hvorfra de sejler videre til Puerto de Mogán. Det er én af grundene til at Arguineguin er en så velbesøgt by.

Det lokale marked i Arguineguin finder sted tirsdag formiddag, og er det største marked på Gran Canaria.

Kort over Arguineguin

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere