Playa de Amadores

Amadores kortPlaya de Amadores er en af Gran Canarias nyeste og hurtigst voksende feriebyer.

Den ligger i nabobugten til den langt større ferieby Puerto Rico. Afstanden imellem de to feriebyer er 5-10 minutter i taxa eller 20-25 minutter til fods langs den flot anlagte promenade, der løber langs kysten.

Hotellerne i Playa de Amadores er smukt placeret op ad den bagvedliggende bjergskråning. Her ligger også områdets bedste hotel, nemlig Gloria Palace Royal Hotel & Spa. Hotellet har en enestående udsigt (se billedet til højre), ligesom der er separat børnepool, børneklub, spabad og gratis trådløst internet på hele hotellet.

Playa de Amadores strand

Stranden i Playa de Amadores
Den mere end 500 meter lange strand hører til en af øens bedste, og bølgebrydere sørger for at holde Atlanterhavets brænding på behagelig afstand. Stranden er relativt børnevenlig, men vandet bliver lidt for hurtigt dybt.

Stranden er som så mange andre strande på Gran Canaria kunstigt anlagt, men det gør den ikke ringere – og det kridhvide sand fra Caribien er helt fantastisk. Det giver vandet en flot turkis farve.

Det er muligt at leje vandcykler, mens stort set alle andre vandsportsaktiviteter kan prøves i Puerto Rico. Det er i øvrigt forbudt at spille bold og høre radio på stranden i Playa de Amadores.

Amadores strand

Playa de Amadores promenade

Restauranter og natteliv
I Playa de Amadores ligger de fleste restauranter på strandpromenaden, naturligvis undtagen hotellernes egne restauranter. Restauranterne på strandpromenaden har også åbent om aftenen.

Ellers er Playa de Amadores en forholdsvis stille by om aftenen og især om natten. De som vil mere end det kan dog let tage en taxa til Puerto Rico.

Amadores

Attraktioner og aktiviteter
Playa de Amadores byder ikke i sig selv på nogle attraktioner. Der er dog ikke langt til Puerto Rico, hvor der er aktiviteter til både børn og voksne. For børnefamilier kan en tur i Angry Birds parken anbefales, mens de vokse nok mere er interesseret i en bådtur til den smukke by Puerto Mogán.

I Puerto Ricos tre store centre kan der bruges mange timer på shopping, også selvom der er langt imellem mærkevarebutikkerne. I Playa de Amadores ligger der et mindre antal turistbutikker nede ved stranden.


Med Bravo Tours til Gran Canaria
Bliv inspireret til din næste rejse


Se vores video fra Playa de Amadores


Kort over Playa de Amadores
Kortet er centreret omkring den flotte strand. Som det ses på kortet, så er der forholdsvis god afstand mellem de store familiehoteller i Playa de Amadores. I kortets højre side ses udkanten af Puerto Rico, hvor hotellerne ligger meget tæt på hinanden.

Andre sider

Back to top button