Angry Birds Park

Puerto Rico kortAngry Birds Activity Park er den nyeste aktivitetspark på Gran Canaria. Den ligger i centrum af feriebyen Puerto Rico på Gran Canarias sydkyst. Afstanden til Playa del Ingles, Maspalomas og San Agustin er 20-25 kilometer.

Parken er naturligvis udsprunget af det populære mobil- og tabletspil Angry Birds. Spillet er udviklet af det finske firma Rovio, og de er også med i ejerkredsen bag aktivitetsparken.

Den 5500 kvadratmeter store aktivitetspark er med sine 25 forskellige aktiviteter som en kæmpe legeplads. Den primære målgruppe er børn op til 10-12 år, men selv voksne kan være med på nogle af aktiviteterne. Det gælder for eksempel for det syv meter høje hoppetårn, hvor man springer ud og lander på en stor luftpude.

Angry Birds Gran Canaria

Angry Birds legepark

Derudover er der klatreborge, gokartbane, fodboldbane, trampoliner, klatrevæg, løbehjulsbane, boldbassin og mange andre aktiviteter. På dem alle sammen indgår de karismatiske Angry Birds figurer på den ene eller anden måde.

Det er let for børnene at få mange timer til at gå i parken. Et godt tidspunkt at komme er sidst på efterdagen, hvor solen og temperaturen så småt er på vej ned. Der er åbent til kl. 20:00 alle ugens dage hele året rundt.

Angry Birds aktivitetspark

Angry Birds Activity Park

De voksne kan eventuelt nyde en kop kaffe i parkens udendørs café, der også har et overdækket område. Her er det også muligt at købe forskelligt mad, is og kolde drikkevarer. Ved siden af caféen ligger der en fin butik, hvor det er muligt at købe en masse Angry Birds merchandise.

Se vores sider med de mange andre attraktioner på Gran Canaria. Her er der noget for hele familien.


Med Bravo Tours til Gran Canaria
Bliv inspireret til din næste rejse


Kort over Angry Birds aktivitetspark
Hvis kortet zoomes ud bliver det tydeligt, at Angry Birds parken ligger lige i hjertet af Puerto Rico. Den familievenlige strand Playa de Puerto Rico ligger nogle hundrede meter mod syd, mens Playa de Amadores ligger lidt over en kilometer mod vest.

Andre sider

Back to top button