Golf på Gran Canaria

Gran Canarias golfbaner er som en drøm for golfspillere på alle niveauer. Øens seks golfbaner har hver deres unikke kendetegn, og det gør golf på Gran Canaria til en helt fantastisk oplevelse. Hvor ellers finder man indenfor så korte afstande golfbaner helt ud til ørkenen, helt ud til Atlanterhavet, oppe i bjergene og tilmed midt i byen. Du kan roligt booke en golfrejse til Gran Canaria – det bliver en god oplevelse.


Real Club de Golf de Las Palmas
Real Club de Golf de Las Palmas

Real Club de Golf de Las Palmas
Dette er intet mindre end Spaniens ældste golfklub, grundlagt i 1891. Golfbanen ligger flot placeret oppe i bjergene omkring 20 km. fra Las Palmas. Umiddelbart øst for golfbanen ligger vulkankrateret Caldera de Bandama, hvilket bidrager til en vidunderlig naturoplevelse.

Real Club de Golf de Las Palmas er en 18 hullers par 71 bane. Reserver plads i god tid, og bemærk at weekenderne er reserveret til klubbens medlemmer.


Salobre Golf Resort
Salobre Golf Resort

Salobre Golf Resort
Salobre Golf Resort er to 18-hullers golfbaner, der ligger i bjergene bag Maspalomas og Arguineguin. I forbindelse med golfbanerne ligger også det 5-stjernede Salobre Hotel Resort & Serenity. Begge baner kan anbefales, og alene udsigten er det hele værd (især på den nye bane).

  • Salobre Sur er den oprindelige bane, også kaldet Old Course. Den åbnede i 1999, og har gennem årene lagt græs til flere store turneringer.
  • Salobre Norte, også kaldet New Course, åbnede i 2008. Den er mere kuperet, og vurderes som den mest udfordrende.

Maspalomas golf
Maspalomas golf

Maspalomas Golf
Hvor mange golfbaner ligger helt ud til en ørken? Det gør Maspalomas Golf, og den flotte golfbane ligger samtidig helt tæt på Gran Canarias største feriebyer, Playa del Inglés og Maspalomas.

Maspalomas Golf har tidligere været vært for internationale turneringer med deltagelse af bl.a. spanske Ballesteros. En unik golfbane tæt på ørkenen og med tropisk planteliv på banen.


Anfi Tauro Golf
Anfi Tauro Golf ligger i den smukke Taurodal ikke langt fra feriebyerne Puerto Rico og Playa del Cura. Konstruktionen af Anfi Tauro Golf varede i mere end 10 år, men resultatet blev en snuk golfbane, der byder på klipper, søer, vandfald og en enestående natur.

Udover den 18 hullers par 72 bane, byder Anfi Tauro Golf også på en udfordrende par 3 bane på 9 huller.


Lopesan Meloneras golf
Lopesan Meloneras golf

Lopesan Meloneras Golf
Det særlige ved Meloneras Golf er, at golfbanen ligger helt ud til Atlanterhavet. Det mærkes især på hul 5 og hul 12, hvor bolden kommer tæt på vandet – nogle gange for tæt.

Som navnet antyder, så tilhører golfbanen hotelkæden Lopesan, der har tre luksushoteller i den eksklusive ferieby Meloneras. Perfekt til luksus golfrejsen.


Las Palmeras Golf
I 2006 åbnede Las Palmeras Golf som den første bybane på De Kanariske Øer, og en af de første bybaner i hele Spanien. Banen er en 18 hullers par 3 bane med længder på op til 120 meter. De sidste 9 huller er de mest udfordrende, ikke mindst hul 15, hvor green ligger på en ø!

Udover par 3 banen er der også en 250 meter lang driving range i to etager. Fra golfbanen er der kun 500 meter til den populære strand Las Canteras, og ca. 1,1 km til Plaza de Espana.


El Cortijo Club de Campo
På Gran Canarias østkyst, ikke langt fra byen Telde ligger golfbanen El Cortijo Club de Campo. Den åbnede i 1999, og i 2002 vandt den spanske golfstjerne Sergio Garcia turneringen Canarias Open de España på denne bane. Desværre er El Cortijo nu lukket, og det er uvist om den genåbner.

Andre sider

Back to top button