Puerto de las Nieves

Puerto de Las Nieves kortPuerto de las Nieves er en idyllisk fiskerlandsby på nordvestkysten af Gran Canaria, lige ved siden af den ligeledes hyggelige by Agaete.

Puerto de las Nieves er et meget populært mål for en dagsudflugt, alternativt som afsæt for en tur med færgen til Tenerife. Der ligger dog også nogle få hoteller, ikke mindst det fantastiske Hotel Roca Negra, der får topanmeldelser af gæsterne.

Hjertet i Puerto de las Nieves er Paseo de los Poetas. Her ligger der mange indbydende restauranter og forskellige små interessante butikker med bl.a. kunsthåndværk. Mange af de flotte bygninger er blå og hvide, næsten som taget ud af en græsk landsby.

Puerto de Las Nieves strand

Strande i Puerto de las Nieves
Der ligger to strande i Puerto de las Nieves. Den ene ligger lige foran byen, mens den anden ligger lidt mod sydøst. Begge strande har mørkt lavasand blandet med sten. Vandet klart og normalt roligt. Der er et eget strandafsnit for naturister.

Puerto de Las Nieves stenstrand

Restauranter og natteliv
Der er et godt udbud af restauranter, og kvaliteten er generelt høj. Med beliggenheden lige ved havnen har flere af restauranterne naturligvis specialiseret sig i fiskeretter. Prøv specialiteten caldo de pescado, en velsmagende kraftig fiskesuppe.

Nattelivet er meget stille, da de som vælger at bo i denne egn af Gran Canaria ønsker fred og ro.

Puerto de Las Nieves restaurant

Puerto de Las Nieves Gran Canaria

Attraktioner og seværdigheder
I den sydlige ende af Puerto de las Nieves er der udsigt til resterne af Dedo de Dios, Guds finger. Det var en 30 meter høj slank stenformation, der steg op af havet, men den blev ødelagt af en tropisk storm i 2005.

Hvis man bor i Puerto de las Nieves eller Agaete, så kan det anbefales at besøge en af Gran Canarias bjerglandsbyer, f.eks. Teror eller Arucas.

Puerto de Las Nieves ferieby

Bravo Tours: Mere end 40 hoteller på Gran Canaria - se rejserne her.

Se vores video fra Puerto de las Nieves


Kort over Puerto de las Nieves
Til venstre på kortet ses den lille fiskerby Puerto de las Nieves. Færgen til Tenerife lægger til kajen nede i venstre hjørne af kortet. Til højre på kortet ses den hyggelige by Agaete.

Andre sider

Back to top button