Palmitos Park

Palmitos Park kortPalmitos Park har i årtier været en af Gran Canarias mest populære attraktioner. I starten var parken mest kendt for sit papegøjeshow, men det udgør nu kun en mindre del af det samlede indtryk.

Parken er nu en blanding af en zoologisk have, shows og botanisk have. De som har besøgt Loro Parque på Tenerife kender konceptet. I direkte sammenligning har Loro Parque bedre shows, mens Palmitos Park har en flottere flora.

På dyresiden er hovedvægten lagt på fugle, især en masse flotte og farverige af slagsen. De holdes til dels i traditionelle bure, men flere steder er der store områder med net henover, hvor gæsterne kan gå ind og opleve fuglene på nært hold. Det gælder i øvrigt også for sommerfuglene.

Se Bravo Tours mange gode tilbud på rejser til Gran Canaria.

Palmitos Park fugle

Der er dog også mange firbenede dyr, som holder sig nede på jorden. De store og tunge Galapagos skildpadder flyver i hvert fald ingen steder! Krokodillerne bevæger sig heller ikke ret meget, mens der er mere liv i de søde næsebjørne.

Palmitos Park Gran Canaria

Udover papegøjeshowet er der også shows med rovfugle (falke og ørne), som flyver langt væk, men imponerende nok kommer tilbage igen. Endelig er der delfinshowet, som er det største show i Palmitos Park. Mod ekstra betaling er det muligt at komme helt tæt på delfinerne før/efter showet. Ved siden af delfinbassinet er der en ‘grotte’ med nogle store akvarier.

Palmitos Park delfiner

På den botaniske side har Palmitos Park over 1.000 palmer fordelt på mere end 40 arter. Det er dog især parkens mere end 150 kaktusarter der imponerer. Der er også et flot orkidé-hus.

Palmitos Park kaktus

Palmitos Park ligger på sydsiden af Gran Canaria, ca. 10 km nord for Maspalomas. Der går specielle busser til parken fra flere af de store feriebyer. Se deres website for priser og åbningstider her.


Kort over Palmitos Park
Som det ses på kortet er Palmitos Park omgivet af flot bjergrig natur. De som kommer i lejebil kan parkere den helt tæt på parken.

Andre sider

Back to top button