Playa del Inglés

Playa del Inglés kortPlaya del Inglés er Gran Canarias absolut største og mest besøgte ferieby. I Europa er kun få feriebyer større end Playa del Inglés.

Feriebyen har alt. Kæmpe strand med sit eget ørkenområde, golfbane, fem store shoppingcentre, masser af restauranter og Gran Canarias vildeste natteliv.

Det vrimler med hoteller i alle mulige størrelser og kvaliteter. Sunweb tilbyder mange rigtig gode hoteller i Playa del Inglés, både til familieferien og parferien.

Playa del Inglés Gran Canaria

Stranden i Playa del Inglés
Stranden i Playa del Inglés er kilometerlang og har blødt brunligt sand. Stranden går først mod syd og fortsætter herefter mod vest – helt hen til fyret i Maspalomas, syd for Playa del Inglés.

Stranden er ikke særligt lavvandet, og er derfor ikke så velegnet for mindre børn. Der er masser af aktiviteter på vandet, herunder vandski, bananbåd, jetski og parasailing.

Den sydlige del af stranden udgøres af den berømte Maspalomas ørken, der imponerer med sine flotte sanddyner. Denne del af stranden er også kendt for at tiltrække naturister.

Playa del Inglés strand

Restauranter og natteliv
Der ligger et utal af restauranter i Playa del Inglés. De fleste ligger i de fem store centre og heraf er Yumbo Centre nok det største hvad angår restauranter.

Nattelivet er mest hektisk i Kasbah centret og det nærliggende Metro Centre. Disse centre er fyldt med barer, diskoteker og natklubber.

I det mindre Plaza Shopping Center ligger nogle populære steder, der traditionelt har været meget populære blandt skandinaviske unge, især Scandic, ZigZag og Den Glade Viking.

Playa del Inglés shopping center

Aktiviteter og seværdigheder
Området omkring Playa del Inglés er tæt pakket med aktiviteter og attraktioner. Den største naturlige attraktion er uden tvivl Maspalomas ørkenen, der er perfekt til en vandretur eller en tur på kamelryg.

Maspalomas ørken
Maspalomas ørkenen

I nabobyen Maspalomas ligger Holiday World, der er Gran Canarias største forlystelsespark. Udover traditionelle forlystelser som rutsjebane, pariserhjul, karruseller og radiobiler, så har Holiday World også en 4D biograf, bowlingbaner og kæmpe fitnesscenter.

Aqualand
Aqualand

Ønsker familien afveksling fra stranden, så ligger Gran Canarias største vandland lidt uden for Playa del Ingles. Her er der vandrutsjebaner, bølgepool og andre aktiviteter for hele familien. Børnene vil elske det!


Med Bravo Tours til Gran Canaria
Bliv inspireret til din næste rejse


Kort over Playa del Inglés

Andre sider

Back to top button