Puerto Mogán

Puerto de Mogan kortIdylliske Puerto Mogán er vel nok den flotteste turistby på Gran Canaria. Byen er kendetegnet ved hvidkalkede husmure, som farverige bougainvilleaer klatrer op ad – og ikke mindst ved de mange små charmerende kanaler. Gran Canarias Venedig kaldes byen også for.

De lave huse, de bilfrie gader og de mange blomster giver Puerto Mogán en utrolig hyggelig atmosfære. Byen var oprindeligt en lille fiskerby, men i løbet af 80’erne blev den forvandlet til den vidunderlige by den er i dag.

Bravo Tours: Mere end 40 hoteller på Gran Canaria - se rejserne her.

Puerto de Mogan Gran Canaria

Hotellerne er overvejende kun få etager høje og af relativ høj standard. Det gælder også det firestjernede Hotel Cordial Mogan Playa, der ligger kun 300 meter fra både strand og centrum. Hotellet får utroligt gode anmeldelser af gæsterne.

Puerto de Mogan

Stranden i Puerto Mogán
Puerto Mogán har en flot strand, der ligger lige foran byen. Det er på ingen måder tilfældigt, den 250 meter lange strand er nemlig kunstigt anlagt med det fineste sand fra Sahara.

Stranden ligger godt beskyttet med lystbådehavnen på den ene side, og en mole på den anden side. Bølger og understrømme er dermed meget sjældne, og det er med til at gøre stranden børnevenlig. På stranden tilbydes der forskellige former for vandsportsaktiviteter, lige fra de klassiske vandcykler til lynhurtige jetski.

Puerto de Mogan strand

Bag stranden ligger der en flot strandpromenade med restauranter og caféer.

Restauranter og natteliv
Puerto Mogán har mange restauranter og caféer. Der er rigtig gode muligheder for at spise fisk og skaldyr. Nattelivet er meget stille i Puerto Mogán, men der er altid muligheden for en taxa til f.eks. Puerto Rico.

Puerto Mogan

Attraktioner og aktiviteter
Fra Puerto Mogán kan man tage på udflugter med båd. Mest populær er turen til Puerto Rico, hvortil båden sejler minimum én gang i timen i dagtimerne. Er man heldig får båden følgeskab af nogle delfiner et stykke af vejen.

En lidt mere speciel bådtur er turen med ‘Yellow Submarine’, der som navnet antyder, er en ubåd!

Puerto de Mogan ubåd

Fredag er markedsdag i Puerto Mogán. Markedet byder på det samme som de fleste andre markeder, men tilstrømningen af turister er overraskende stor. Læs mere om dette og andre markeder her.


Kort over Puerto Mogán
På kortet ses den sydlige del af Puerto de Mogán med stranden, havnen og den flotte gamle bydel. Bevæges kortet lidt mod nord ses resten af den langstrakte ferieby, herunder byens butikscenter Plaza Mogan Shopping Center.

Andre sider

Back to top button