Aqualand

Aqualand kortAqualand lidt nord for Maspalomas er det største vandland på Gran Canaria. Det ligger forholdsvist tæt på de fleste af Gran Canarias feriebyer, men det er Maspalomas, Playa del Inglés og San Agustin, som er tættest på.

Aqualand er uden tvivl et godt bud på en sjov, spændende og hæsblæsende dag for hele familien. Der er aktiviteter til alle, lige fra de mindste børn til familiens største vovehalse.

De mindste har deres eget område med en stor splash pool. I poolens lave vand er der en klatreborg, forskellige klatrefigurer og mange små farverige vandrutsjebaner. Forældrene kan følge godt med fra solsengene omkring poolen.

Bravo Tours: Mere end 40 hoteller på Gran Canaria - se rejserne her.

Aqualand

En anden stor pool er bølgebassinet, hvor bølgemaskinen starter op en gang i timen. Bølgebassinet er omringet af parkens lazy river, og med den kæmpestore vandrutsjebane Twin Racer Turbolance i baggrunden. Det er én af de største vandrutsjebaner i Europa.

Aqualand Maspalomas

Derudover er der utallige vandrutsjebaner, hvor de fleste kan være med. På nogle af dem kan flere personer race side om side mod hinanden, på andre kan to eller flere køre sammen, og endelig er der nogle, hvor vovehalsene kan prøve grænserne af.

Aqualand vandland

Der er naturligvis restauranter, isboder og små butikker i Aqualand. Der er også mulighed for at opbevare sine værdigenstande i specielle sikkerhedsskabe.

Aqualand for børn

Der går bus til Aqualand fra de nærmeste feriebyer, og så er der en særlig bus fra Puerto Rico. Bussen fra Puerto Rico kører til både Aqualand og det det nærliggende Palmitos Park, der har samme ejer. Se Aquaparks hjemmeside for åbningstider og priser. Der er rabat på billetter, som gælder til både Aquapark og Palmitos Park.


Kort over Aqualand
Feriebyerne Maspalomas, Playa del Inglés og Meloneras ligger kun 2-3 km sydøst for Aqualand. De som ikke har en lejebil på ferien kan roligt hoppe ind i en taxa, den korte tur fra en af de tre feriebyer koster ikke alverden.

Andre sider

Back to top button