Puerto Rico

Puerto Rico kortPuerto Rico er Gran Canarias næststørste og mest solsikre ferieby. Derfor er den også meget populær blandt solhungrende danskere.

Oprindeligt var byen en lille fiskerby, men i 1970’erne fik man øjnene op for det gode klima og hotellerne begyndte så småt at skyde op. Senere begyndte hotellerne at klatre op af bjergsiderne, og der er nu et stort udbud af hoteller.

Sunweb tilbyder flere hoteller i Puerto Rico, herunder lejlighedshotellet Maracaibo, der ligger centralt placeret og har udsigt over stranden.

Puerto Rico Gran Canaria

Puerto Rico Gran Canaria

Stranden i Puerto Rico
Den kunstigt anlagte strand i Puerto Rico er ca. 350 meter lang og har finkornet, lyst sand. Stranden er tætpakket med liggestole, men der er områder, hvor man kan lægge sig med sit håndklæde. Vandet er relativt lavvandet og dermed børnevenligt.

Fra den nærliggende havn i Puerto Rico er der muligheder for parasailing, jet ski, speedbåd m.m.

Puerto Rico strand

I nabobugten ligger den mindre ferieby Playa de Amadores, hvis strand har helt hvidt sand og flot turkisblåt vand. Der er anlagt en sti langs kysten til Playa de Amadores, gåturen tager ca. 25 minutter.

Restauranter og natteliv
Puerto Rico har utallige restauranter i alle prisklasser og smagsretninger. De er primært koncentreret i tre områder, nemlig de to centre Puerto Rico shopping centre og Europa samt helt nede ved stranden.

Puerto Rico shopping center

Blandt brugerne på Tripadvisor er den italienske restaurant Cosi Come Sei vurderet som den bedste. Et andet godt tip er Minanas og den ret spartanske Grill Costa Mar, der især er kendt for sine gode fiskeretter.

Nattelivet udspiller sig også mest i centrene, især i Puerto Rico shopping centre, hvor der er mange barer og diskoteker. Er det ikke vildt nok, så er det bare at hoppe i en taxa og køre til Playa del Inglés.

Puerto Rico minigolf

Attraktioner og aktiviteter
Fra havnen er det muligt at komme med ud på dybhavsfiskeri og andet fiskeri efter store fisk. Hovedsæsonen er maj til september, og der fiskes efter forskellige arter af marlin, sværdfisk, hajer og tun.

Der findes større både som sejler i fast rutefart til Puerto Mogan og Arguineguin. Det er en god dagsudflugt at sejle en halv times tid, og så bruge en dag i f.eks. Puerto Mogan. Endeligt er det muligt at tage ud med en af Europas største katamaraner.

Angry Birds

Til børnene er legelandet Angry Birds Park meget populært, og midt i byen ligger der et dejligt parkområde med legeplads, karruseller m.m.


Med Bravo Tours til Gran Canaria
Bliv inspireret til din næste rejse


Kort over Puerto Rico

Andre sider

Back to top button